Hva har automatisk investering og online spill til felles?

Tro det eller ei, men det finnes faktisk noen helt klare likhetstrekk mellom automatisk investering og online spill. Du lurer kanskje på hva disse er, og hvordan automatisk investering fungerer. Det forteller vi deg alt om her.

Hva er automatisk investering?

Automatisk investering er det nyeste nye når det kommer til online investering. Det er rett og slett en investeringsform som foregår gjennom en robot, som investerer en sum penger for deg i et valgt investeringsobjekt. Dette har lenge vært populært innenfor aksjeinvestering, der kaller man det bare investeringsroboter, men fenomenet har spredd seg til andre former for investering, og akkurat nå er det investering i kryptovaluta gjennom såkalte kryptoroboter som er det helt store.

Det som gjør automatisk investering så smart er at det er en robot som analyserer markedet lynraskt og foretar investeringer på bakgrunn av det. Det vil si at den kan handle mye fortere enn det mennesker kan og utnytte at markedet for kryptovaluta, som for eksempel Bitcoin, svinger veldig opp og ned. Det er lurt å aldri investere mer enn det du potensielt har råd til å miste, for selv om roboten har en viss sannsynlighet for å gjøre gode investeringer, så er det også alltid en risiko for t den potensielt kan tape penger, hvis den analyserer markedet feil.

Det er lurt å lese anmeldelser før man investerer gjennom kryptoroboter. Hvis du vil vite om populære kryptoroboter som Bitcoin Rush er svindel eller ekte, så er det en god ide å lese en anmeldelse først.

Fellestrekk mellom automatisk investering og online spill

Det finnes noen helt avgjørende fellestrekk mellom automatisk investering og online spill. Disse handler om sjanse og risiko. Det er jo nemlig sånn at alle investeringer innebærer en viss form for risiko, og på samme måte er det stor forskjell på hvor stor sannsynlighet det er for å vinne jackpot i et online spill. Risikoen for å tape, eller miste investeringen sin, er derfor noe man skal vurdere nøye før man satser.

Sannsynligheten som online spill arbeider ut ifra baseres på algoritmer og analyser, på samme måte som med kryptoroboter. Det vil også si at det er en risiko man skal vurdere om er lav nok til at man er villig til å ta en sjanse. Noen liker å gjøre investeringer med høy risiko, men det innebærer at man er innforstått med denne.

Det vil alltid være en risiko knyttet til online spill og til investering, og begge krever at man treffer en veloverveid beslutning for å vinne mest mulig eller tape minst mulig. Det er klart at man skal spille spill på nettet for underholdningens skyld, men hvis det er penger involvert, så er det likevel lurt å spille ansvarlig og bestemme på forhånd hvor mye man eventuelt er villig til å tape, før man begynner å spille. Det samme gjelder for investering. Man gir fra seg kontrollen i det man setter penger inn på en kryptorobot og lar den investere for seg, og selv om sannsynligheten kan være aldri så god, så kan du aldri være garantert avkastning.