Tips for å finne de beste spilleautomater på nett

Her har vi samlet en rekke punkter for deg å se gjennom når du vil spille på de nye automatene som dukker opp på nett. Det kommer hele tiden ut nye spill til de ulike nettcasinoene, og det kan være en hel del å holde styr på. Men, fortvil ikke, med den informasjonen som er her kan du lett forstå deg på de nyeste spilleautomater du finner på nett. Lett forklart har vi følgende punkter å sjekke ut når du vil finne de beste spillene:

RTP – Return to Player og Volatilitet

RTP er et akronym for Return to Player og refererer til den gjennomsnittlige satsen på midler du satser som vil komme tilbake til deg over en gitt periode. Enkelt kan vi si at:

94 % eller mindre betyr lav RTP;

97 % eller mer gir en høy RTP;

95 %, fra 96 ​​% er en gjennomsnittlig RTP.

I tillegg, når det gjelder volatiliteten, omfatter det «risikoen» når du spiller på automaten. Dermed kan den være høy, lav eller middels. Lav volatilitet betyr lavere avkastning, men lavere risiko, høy volatilitet gir høyere risiko, men høyere avkastning, og middels volatilitet betyr gjennomsnittlig risiko og gjennomsnittlig avkastning.

Jackpoter

Mens du gleder deg over spenningen ved nettspill, vil du snuble over visse kategorier av jackpotter, ikke alle spilleautomater stille med jackpotspill. Men om det er til stede kan du gjerne finne:

  • Progressiv. Den øker i verdi etter hvert som du spiller den gitte spilleautomaten.
  • Samlet. En rekke spilleautomater mater premiepotten.
  • Lokalt. Den er kun tilgjengelig for spillere i bestemte jurisdiksjoner.

Gratisspinn

Akkurat som tittelen tilsier, refererer gratisspinn til bonusfunksjoner som gir spillere et gitt antall gratisrunder på spillet. Disse kan aktiveres på forskjellige måter, for eksempel når spesifikke ikoner som Scatters dukker opp på hjulene. Et gitt antall spinn (avhengig av spilleautomaten) vil da bli gitt til deg, som igjen vil samle opp gevinster. Så, når du ser etter den beste automaten på nett, så er det i din beste interesse å vurdere de som tilbyr flest tilbudspinn.

Spesielle funksjoner og sidespill

Ettersom et er en rekke ulike automater som til stadighet kommer ut, så konkurreres det blant de ulike selskapene på å skape nye og spennende spill for spillerne. Spennende konsept er en vinner for både selskap og spiller. Samt, mer eller mindre standard nå finner man sidefunksjoner som de følgende:

  • Wilds. Disse erstatter andre ikoner minus Scatters. I de fleste tilfeller genererer en vinnende kombinasjon av Wilds en bemerkelsesverdig utbetaling.
  • Multiplikatorer. Disse øker gevinstene dine med et spesifikt antall ganger. For eksempel, hvis du vinner 15X innsatsen din og du har en 2X multiplikator lagt til, betyr dette en total gevinst på 30X innsatsnivået ditt. Derfor bør du vurdere hvor mange multiplikatorer en spilleautomat tilbyr (jo flere, jo bedre) for å forsikre deg om at den er blant de beste spillalternativene i bransjen!

Med denne oversikten håper vi at det skal bli lettere for deg å finne akkurat de spilleautomater som passer deg, din stil, og dine satsninger. Lykke til!