Hvordan vinne på Bingo ? Granville’s system

Granville System
En av de mest kjente bingo systemene ble oppfunnet av Joseph E. Granville, en matematisk analytiker kjent for sine dristige spådommer , og som hadde ‘The Granville Market Letter «som» er på bunnen av Hulbert Financial Digest rangeringer for dårligsytelse over de siste 25 årene – etter å ha ¨levert et gjennomsnittlig tap på mer enn 20 prosent per år – på årsbasis «, ifølge Wikipedia.

Granville råder deg til å velge bingo tall som gjør kortet symmetrisk og systematisk. Her er hva en perfekt symmetrisk kortet trenger:

  • En balanse mellom oddetall og partall.
  • En balanse mellom høye- og lavetall.

Spillkortet skal  ha samme mengde av tall som ender på 1, 2, 3, 4, og så videre. (For eksempel, 21, 32, 43, 54, 65 …)
Granville sier at hvis du virkelig forstår sannsynlighet, at du også må forstå hvorfor det er fornuftig å velge tall på denne måten. Han resonnerer at i det lange løp, vil du få en lik mengde av høye og lave tall, en lik mengde rare og partall, etc. så det er fornuftig å bruke dem som bingo tall.

Men dette gir ingen mening. Du vil selvfølgelig komme til å ha samme mengde rare og selv (eller høye og lave) tall i det lange løp – faktisk, det er akkurat det punktet. Hvert tall er like sannsynlig å komme og derfor de er spredt likt i det lange løp, men de er også like sannsynlig å komme i neste bingospill. Hvert nummer har en lik sjanse til å komme.

Granville f.eks har skrevet en bok som heter «Hvordan vinne på Bingo».