Slik kan du bløffe deg til en seier i online poker

Når du spiller poker online, mister du en del viktige elementer i forhold til når du spiller fysisk. Du mister rett og slett øyekontakten med motstanderne, som er viktig når du skal bløffe deg til en seier. Allikevel finnes det flere måter du kan lure motspillerne på, også på nettet.

sjetongerI motsetning til hva mange kanskje tror er det ikke nødvendigvis hvor god hånden din er som avgjør om du vinner i poker. Du kan nemlig sitte med elendige kort, og allikevel vinne runden. Hva er så hemmeligheten? Jo, det er hvordan du velger å satse! Hensikten med dette er følgende: Dersom du har svært gode kort, vil du ikke at de andre skal forstå dette. Da risikerer du at de kaster seg altfor tidlig. Hvis du derimot sitter med en dårlig hånd, må du late som den er bedre enn den egentlig her. På den måten kan du skremme motspillerne dine.

Bløff deg til bedre kort

La oss starte med det du mest sannsynlig lurer mest på. Hvordan få konkurrentene til å tro at du har bedre kort enn det du egentlig har? Vi har vel alle vært der: Du har fått casino bonus uten innskudd. Kortene blir delt ut, og du kikker håpefullt ned på den. Med ett kjenner poker-kortdu at hjertet synker. Bare kort under 10! I ulike farger, og ingen mulige kombinasjoner. Første innskytelse er kanskje da å kaste deg, men hva om du kan snu dette til en seier allikevel?

Dette kan du gjøre ved å late som kortene dine er bedre enn de i virkeligheten er. Ettersom du spiller online kan ikke motspillerne se deg, og dere har så klart ingen øyekontakt. Dermed kan du legge skuespillet til side. Alt som gjelder nå er hvordan du satser. Vær offensiv! Våg å høye budene, spesielt i begynnelsen. Det er nemlig da de fleste velger å kaste seg. Vil du klare å riste av deg alle de andre rundt bordet?

Bløff deg til dårlige kort

Det er dette trikset som virkelig skiller den gode pokerspilleren fra den mindre erfarne. Dersom du har en virkelig god hånd vil du jo gjerne at budene skal gå så høyt som mulig. Dette bør da skje uten at de andre rundt bordet forstår at det er du som mest sannsynlig sitter med vinnerhånden. Hvordan skal du så få til dette, når dere alle sitter bak hver deres dataskjerm? Det viktigste er å ikke være for ivrig i budene dine. Check mye, i stedet for å være den som alltid øker. Du kan øke budene litt i en eller to runder, men pass på at det ikke blir for mye!

Dette er helt klart lettest dersom det også er med en annen spiller med en god hånd. Da vil det nemlig ikke bare være du som ønsker å få potten høy.

poker-kort-sjetonger