Rulett-systemet «Dopey»

Strategien var utviklet av tidligere Los Angeles Times redaktør Andrés Martinez, og kalles «the dopey experiment» (kan oversettes med noe ala «det sløve eksperimentet»).

Vi ble virkelig fasinert av dopey-eksperimentet, og leste bøker og søkte frem gamle avisartikler. I motsetning til andre rulett-systemer ble vi ikke lovet å bli rik på dette rulett-systemet. De lover oss ikke engang å tjene penger over tid. Så hva er da så bra med det rulett-systemet vi har funnet?

Du får en forholdsvis god «edge» med dopey-systemet. Vinnersjansen er på 60,68% og det er forholdsvis bra, tatt i betraktning at det er rulett det dreier seg om. I tillegg til gode vinnersjanser, er dette etter vår mening den aller morsomste måtene å spille rulett på.

Slik fungerer dopey-systemet:

  1. Finn et rulett-spill
  2. Pengene du vil bruke til å spille for (din rulett-bankroll) deler du i 35 like enheter. Eksempelvis, om din bankroll er på 350 kroner, blir 1 enhet på 10 kroner.
  3. Velg et rulett-tall. For å gjøre det enkelt bruker vi å velge dagens dato. Den første gangen vi prøvde systemet var 22 oktober 2010.
  4. Spill på dette tallet 35 ganger på rad (35 spinn), og sats 1 enhet (i vårt eksempel med 350 kroners bankroll blir det 10 kroner per spinn).
  5. Hvis du vinner underveis (sannsynligheten for å vinne med dette systemet er 60,65% !!) så fortsetter du likevel helt til du er ferdig med dine 35 spinn.
  6. Hvis du taper, så er løpet kjørt. Du kan selvfølgelig prøve en gang til, og hver eneste gang du spiller vil du ha 60,65% vinnersjanse. Ingen andre rulettsystemer vi kjenner til har så gode vinnersjanser.

Dopey Eksperimentet er ikke et rulett-systemet du vil bli rik på, men det er morsomt. Vinnersjansene i rulett er det vanskelig å endre på, men dette er en veldig morsom måte å spille rulett på som i det minste øker underholdningsverdien betraktelig.

Denne rulettstrategien er definitivt verdt å prøve om du er ute etter maksimal underholdning i nettcasino. Forvent ikke å bli rik eller å tjene mye penger i det hele tatt. Det vi imidlertid kan garantere, er at dette er en av de morsomste metodene vi kjenner til når det gjelder å spille rulett på Internett

Kilde: Griseflaks.com

Noen som har erfaringer med dette ?