Klassiske spilleautomater gratis online

 

Etter tiår med spilleautomater – en gode del av dem er nå i digital form. En av funksjonene i den klassiske spilleautomaten er digitale hjul design med mange temaer som har forskjellige spill og spill varianter – som gjør at spilleautomaten kan nytes digitalt online.

For å spille klassiske spilleautomater på nett – gratis eller med ekte penger – besøk SpilleGratiSlots.com

Klassiske temaer

De vanligstee symbolene på klassiske spilleautomater er tradisjonelt sett frukter – dette omfatter frukt symboler som sitroner , appelsiner , så vel kirsebær. Disse fruktene symboliserer pris og gevinster.

En annen klassisk spilleautomat variant er den med sorte BAR-symboler. Disse symbolene er forskjellig og inkluderer enkel, dobbel eller trippel BAR symboler. Spilleautomaten kan være basert utelukkende med disse symbolene, eller i kombinasjon med nevnte frukt symboler. «Lucky 7» er en av disse klassiske spilleautomatene som kombinerer begge deler.

Symbolet vises noen ganger i forskjellige farger for å vise forskjellen i verdi og er mest brukt for «Jackpot» på spilleautomater.

Tema med dyr

Andre klassiske spilleautomater , bruker gjerne dyr som tema – f.eks T.Rex kan brukes som et vinnende symbol på en spilleautomat med Dinosaurer som tema.
Fisk, husdyr, fugler og pandaer er andre temaer som også går igjen. Design elementet av dyret er trykket på spilleautomaten, og dets spillfunksjoner.

Retro temaer

Diverse retro temaer er tilgjengelig i gratis modus – for å være i harmoni med de klassiske typene av spilleautomater. Nostalgiske tider er godt representert med temaer som cowboyer , rollerdisco og gamle salooner.

Spilleautomat funksjoner

Alle funksjonene til en vanlig spilleautomat – basert på hjul – er godt representert blant online spilleautomater . Selv til lyder knyttet til spilleautomater, lydeffekten ved start av spill og spinnende hjul er tatt med for en så autentisk opplevelse som mulig. Animasjoner som representerer hvert hjul under hvert spinn, samt musikk effekter.

Den elektroniske spillmekanikken er nøyaktig det samme som å spille ekte spilleautomater. Klassiske funksjoner som » Nudge » funksjonen for å flytte ekstra hjul, maks innsat og «HOLD» funksjoner. Det finnes også 5-hjuls spilleautomater, men fleste bruker et klassisk tre-hjuls oppsett.

Sjekk på nett – blant et bredt spekter av forskjellige spilleautomater – for enhver smak og spenning.